2012. augusztus 16., csütörtök

Street Fashion a Szigeten

Augusztus 13-én véget ért Magyarország egyik leghíresebb rendezvénysorozata, amely évről évre félmillió látogatót vonz szerte Európából, a 20. Sziget fesztivál. A szórakozni vágyók tényleg mindent megtalálhatnak a nyári eseményen, bizonyára nem véletlenül nyerte el az European Festival Awards - Best Major Festival 2011-et. Idén először követhettük élőben az eseményeket a neten keresztül, hiszen a Sziget hivatalos YouTube csatornáján folyamatosan közvetítette válogatott programját.

A Szigeten eltöltött nap(ok) alatt arra is lehetőségünk nyílik, hogy külföldi ismeretségekre, barátokra tegyünk szert, hiszen általában mindenki vidám, harsány, nyitott mások felé. Akik már részt vettek a Szigeten, de legalább egy napra belecsöppenhettek az őrületbe, szerintem napokig nem fogynak ki a mesélésből és sorolni fogják azt a sok-sok élményt, amit a fesztivál adott, és főleg azokat az előadókat és koncerteket, amiket láthattak. Személy szerint sajnos azoknak a táborát erősítem, akik még nem vettek részt a Szigeten, de persze vágyom rá, úgyhogy jövőre igyekszem célba venni! 

A Street Fashion Budapest képeit böngészve arra gondoltam, összeszedem a szerintem legjobban öltözött látogatók fotóit, és megosztom veletek. Ha már fesztivál, akkor a fesztivál divatról is beszélnünk kell, ami persze mindenkinek mást jelent: így valósulhatnak meg a bohókás, őrült jelmezek, illetve az egyébként totál nevetséges hacukák, amik itt, ebben a környezetben, valahogy mégsem hatnak olyan idiótán. Azt azért szeretném kiemelni, hogy az egész a jókedvről és a bulizásról szól, úgyhogy a ruhák csak másodlagosak... de csinosan és stílusosan ki ne érezné jobban magát? :) 


A fesztiválokon természetesen nem a magassarkú és a kisestélyi a divat, sokkal inkább a fiatalos, színes, vidám, kényelmes, praktikus darabok, melyek ugyanúgy megállják a helyüket csápolás és egy kis flört közben is. A legfontosabb szerintem mégis egy kényelmes kistáska, mely épp akkora, hogy elférnek benne a legfontosabb dolgok (a fényképezőgépet otthon ne felejtsük), mégsem zavar, hogy oldal himbálózik. A tipikusnak a farmershortot és a színes topokat mondanám, vászoncipővel vagy szandállal, balerinával, de a lenge nyári ruhák is nagyon praktikusak ilyenkor, nem véletlen választották olyan sokan idén is. 

Az első három helyezettnek szóló díjakat pedig a következő lánykáknak adnám, a csini megjelenésükért! :)


1 megjegyzés:

  1. Az alsó képen az első leányzó szerelése a legjobb, nagyon tetszik!
    Mások pedig nagyon viccesek akartak lenni a különböző ruházatukkal:D

    VálaszTörlés