2012. augusztus 21., kedd

Miss Sporty Perfect Colour rúzs - Innocence

Őszintén szólva a Miss Sporty sosem tartozott a kedvenceim közé, pénztárcabarát árai mellé ugyanis nem biztos, hogy használható, minőségi termékek társulnak. A szemhéjpúdereivel már régebben leírta magát nálam, de a körömlakkokról sincsenek sokkal jobb élményeim. 
Most azonban mégis úgy döntöttem, nem sétálok el érdektelenül a polcok mellett, ügyet sem vetve a kínálatra. Egyszóval, a márkával történt korábbi tapasztalatom miatt nem vártam túl sokat. Rita sminkbirodalmában találkoztam először ezzel a bájos rúzzsal, mostanra pedig megérett bennem az ötlet, hogy ezt nekem is be kell szereznem. 


A csomagolásáról igazából nem is érdemes sokat beszélni. Egyszerű műanyag, sötétkék, az alján a színt imitáló árnyalat, a színkód, és a fantázianév olvasható - Innocence. Természetesen a külső mellett a termék minősége és használhatósága sokkal fontosabb, de egy kicsit komolyabb kinézetet is megálmodhattak volna a rúzsnak...
Egy aranyos babarózsaszín árnyalatról beszélünk, csillámok nélkül, és az illata is kellemes. 725 Ft-ért egy krémes állagú, világos, könnyen kenhető, hétköznapokon is hordható rúzst kaptam, mely nem szárítja ki az ajkaim. Egy rétegben inkább visszafogottabb, több rétegben felkenve viszont már-már plastic hatást kelt a szín, úgyhogy csínján, mert ha túlzásba esünk elég műnek hat. Mivel egy középkategóriás termékről van szó, nem várhatjuk el az egész napos tartást - evés-ivás nélkül is jócskán kopik. 

A hétköznapokon legfeljebb nude rúzsokat használok, de leginkább csak ajakápolót, a csillámos, ragacsos szájfényeket pedig nem bírom elviselni magamon. Ez a rúzs sem győzött meg teljesen, csak a szín miatt került a kosaramba, másféle árnyalatot pedig nem tervezek beszerezni belőle, de az Innocence-t örömmel elhasználom.

2 megjegyzés:

  1. nem vagyok egy rúzsos típus, de ez a szín nagyon szép, szolíd és neked kifejezetten jól áll:)

    VálaszTörlés