2012. július 13., péntek

Avon Solutions Beautiful Hydration

Főleg nyáron fontos, hogy ne tömítsük el a pórusainkat, és figyeljünk arra, hogy éppen csak a szükséges alapozómennyiséget vigyük fel, mert amellett, hogy nem szép látvány a melegben olvadozó makeup, a bőrünknek is sokkal jobban esik egy kis pihenés, napsütés. Próbálom ekkor kiemelt figyelemmel kísérni az arcápolást, és hogy alapozó nélkül is szép legyen a bőröm, a mindennapi rutinom részét kell, hogy képezze az arctisztítás. Úgy is mondhatjuk, szabályosan zavaró, ha érzem hogy zsíros a bőröm, és épp nincs lehetőségem napokig arra, hogy alaposan megtisztítsam. 
Nemrég kezdtem el használni az Avon Solutions két termékét, és abszolút pozitív értékelést tudok róluk adni, így boldogan ajánlom legalább egy kipróbálásra mindenkinek, aki még mindig keresi a számára megfelelő tisztító terméket :) Ezek mellett hetente 2-3 alkalommal szoktam használni arcradírt is - most épp a Neutrogena Visibly Clear - Spot STress Control bőrradírja a soros.

A termékeket egymás után kell használni, először az arctisztító zselét, amely 150 ml-es kiszerelésben kapható, és tömörebb állaga miatt elég egy nagyon kevés is belőle, és már habzik is az egész arcon, egyszóval sokáig elég. Miután jól belemasszíroztuk a bőrünkbe, majd jó alaposan lemosni a habot, használata után pedig teljesen tisztának érzem a bőrömet. 
Az arctisztító tonikkal már egy kicsit más a helyzet. Zsírosabb bőrre nem igazán ajánlanám, ugyanis elég gyenge a hatása, főleg magában, úgyhogy mindenképp ajánlok előtte bőrradírt, vagy a zselét. 200 ml-es üvegben van, az illata kellemes, az arcbőrömet frissebbnek érzem utána; inkább száraz bőrre való. 
A zselé esetleg használható önmagában is, a tonik viszont nem, így együtt összességében azonban elég jó, én meg vagyok vele elégedve - mellesleg ár-érték arányát tekintve is jó választás.


DSCF5344

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése